ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

آیت‌الله رئیسی: لازمه برقراری صلح و آرامش در دنیا کنار گذاشتن رویکرد‌های نژادی و فرقه‌ای است

آیت‌الله رئیسی در دیدار الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان که در محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان انجام شد، بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 22
کد خبر: ۱۵۱۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران امروز پنجشنبه در دیدار الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان که در محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان انجام شد، بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

رئیس‌جمهور، لازمه برقراری صلح و آرامش در دنیا را کنار گذاشتن نگاه‌های نژادی و فرقه‌ای خواند و خطاب به رئیس جمهور صربستان گفت: ریشه فجایع و درگیری‌های گذشته در منطقه بالکان، میدان یافتن رویکردهای نژادی بود که امیدواریم در دوره ریاست جنابعالی، صلح و دوستی برقرار و حقوق همه نژادها و صاحبان ادیان، محفوظ باشد.

در این دیدار رئیس‌جمهور صربستان نیز با تشکر از آیت‌الله رئیسی بابت موافقت با این ملاقات، صربستان را کشوری مستقل و منحصر به فرد در اروپا خواند که از سیاست‌های غرب تبعیت نمی‌کند.

رئیس‌جمهور صربستان حفظ صلح و آرامش در منطقه بالکان را از سیاست‌های کشورش خواند و گفت: ما به‌دنبال توسعه و گسترش روابط با ایران در همه عرصه‌های سیاسی و اقتصادی هستیم.

به گزارش ایرنا، هفتاد و هفتمین اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با حضور هیأت‌های سیاسی و سران کشورها از روز سه‌شنبه - ۲۹ شهریور - با سخنرانی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در مقر اصلی این سازمان در نیویورک آغاز شد.

سخنرانی‌های روز دوم اجلاس روز گذشته از ساعت ۹ صبح به وقت محلی در سالن اصلی سازمان ملل آغاز شد و آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران پس از نیجریه دومین سخنران جلسه بود.

رئیس جمهور روز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه در رأس هیأت سیاسی و با همراهی «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه وارد نیویورک شد و در ۲ روز گذشته علاوه بر گفت‌وگو با سران کشورهای فرانسه، سوئیس، بولیوی، عراق و پاکستان، با رئیس شورای اروپا در هتل محل اقامت خود دیدار و گفت‌وگو کرده است.

حضور در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل و نشست با رهبران ادیان الهی از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور در سفر به سازمان ملل بوده است. رئیس‌ جمهور در ادامه این سفر همچنین با سران برخی دیگر از کشورهای حاضر در اجلاس دیدار می‌کند.

هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل از ۲۰ تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲ (۲۹ شهریور تا ۴ مهر) به مدت یک هفته در منهتن نیویورک مقر این نهاد بین المللی در حال برگزاری است. مجمع عمومی امسال سازمان ملل با حضور سران و رهبران جهان برای نخستین بار پس از بیماری همه‌گیر کووید -۱۹ از سال ۲۰۱۹ برگزار شده که بزرگ‌ترین گردهمایی دیپلماتیک در جهان است./ ایرنا

ارسال نظر